Workshop babyreflexologie voor ouders en grootouders

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie die wordt toegepast op baby’s van 4 weken tot peuters van 3 jaar. De technieken gaan een leven lang mee en zijn een handig hulpmiddel om je baby te kalmeren, krampjes te verlichten en een gezond slaappatroon te bevorderen. Dit leert u in de workshop babyreflexologie.

Babyreflexologie is een leuke, natuurlijke manier om je baby te behandelen en om een liefdevolle band te bevorderen. Doel is, het immuunsysteem te versterken en krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten.

Een rustgevende behandeling kost maar een minuut of 5 en kan overal worden toegepast: in de supermarkt, in een restaurant, thuis enzovoort.

Opzet workshop Babyreflexologie

De babyreflexologie cursus loopt gedurende drie opeenvolgende weken waarbij elke workshop een uur duurt. In deze workshops leer je eenvoudige reflexologietechnieken te gebruiken op jouw eigen baby.

Elke avond heeft een thema:

  • Voeding en spijsvertering (bijvoorbeeld krampjes)
  • Slapen en geborgenheid (kalmerend)
  • Algemeen Welzijn (kinderziektes, neus/keel, insectenbeten)

U hebt geen ervaring nodig voor deze workshop.

Kosten voor deze drie avonden zijn € 60,-.

Binnenkort wordt een cursus gegeven. U kunt ook per mail of telefoon aangeven wanneer u graag een cursus zou willen volgen.

Workshop babyreflexologie