Voetreflexoloog Corry Koster

In 2005 kreeg ik, voetreflexoloog Corry Koster, een ernstig fietsongeluk en helaas ging het herstel hiervan moeizaam. Op vakantie in Dresden kwam ik in aanraking met reiki. De reikibehandelingen gaven mij zoveel energie dat mijn lichaam weer kon herstellen. Mijn interesse voor complementaire zorg was gewekt.

Tijdens een workshop voetreflexologie raakte ik enthousiast over de mogelijkheden van deze oude geneeswijze. Ik leerde dat lichaamsdelen en organen beïnvloedbaar zijn door druk uit te oefenen op de voeten. Hier wilde ik veel meer van weten. Ik volgde de opleiding voetreflexoloog bij de Bond van Europese Reflexologen. Dat was het begin van mijn praktijk. In voetreflexologie heb ik mijn passie gevonden. Nog steeds raakt het mij als ik bij mijn cliënten de heilzame werking van deze methode zie.

De methodes die ik gebruik brengen het lichaam weer in evenwicht.

Het resultaat daarvan is:
  • De bevordering van het natuurlijk zelfgenezend vermogen
  • De versterking van het immuunsysteem
  • De herstelling van de natuurlijke balans
  • De opheffing van blokkades
  • De ontspanning van lichaam en geest
  • Het helpen met de afvoering van gifstoffen
  • Het krijgen van energie en zelfvertrouwen

 

Wilt u meer informatie over voetreflexologie? Neem dan een kijkje op de website van de Bond van Europese Reflexologen.

Corry Koster Voetreflexologie is ook te vinden op www.voetreflex-info.nl

Corry Koster